10 dages kursus: Sådan bliver du Social Media Manager

Vil du gerne lærer hvordan du bliver en guru på de sociale medier? Så kan du nu tilmelde dig et 10 dages kursus hos IBC i Kolding, hvor du lærer alt hvad du behøver at vide, for at dominere på de sociale medier i 2019. På kurset bliver du undervist af 7 eksperter, som i dag er førende inde for branchen. Lyder alt dette interessant? Så kan du på denne side læse meget mere om kursets forløb.

Hvad får du ud af at deltage på kurset?

Når du har deltaget i de 10-dages kursus, så kan du officielt kalde dig selv uddannet Social Media Manager. Som uddannet Social Media Manager, kan du træffe strategiske beslutninger for hvordan en virksomheds tilstedeværelse på de sociale medier bør være.

Du vil som del af uddannelsen også modtage bogen Facebook Annoncering, som er skrevet af undertegnede, Halfdan Timm. Denne bog har en værdi på 895,- kr. og er altså inkluderet i deltagergebyret. Denne bog kan du altid bruge som et opslagsværk, når du kommer hjem fra kurset. Du kan også bruge den til nemmere at videreformidle din nye viden til de andre ansatte i din virksomhed.

Når du har gennemført Social Media Manager uddannelsen, vil du også få udstedt et diplom, som er godkendt af undervisningsministeriet.

Hvad lærer du på uddannelsen Social Media Manager?

Igennem kursets 10 dage, vil du blive undervist i de vigtigste emner som har med sociale medier at gøre. Disse emner er f.eks.:

  • Sådan laver du en strategi for dine sociale medier.
  • Facebook – værktøjer og teknikker.
  • Facebook-annoncering.
  • Sådan håndterer du shitstorms og laver krisestyring.
  • Linkedin for virksomheden.
  • Opsætning og måling af KPI’er og ROI på sociale medier.
  • Generelt om Instagram, Snapchat og Twitter.
  • Jura for sociale medier.
  • Customer Journey Mapping
  • Sådan laver du gode videoer til de sociale medier.

Du kan på IBC Koldings hjemmeside, læse meget mere om hvilke undervisere du vil blive undervist af, samt hvilke datoer kurserne bliver afholdt og priser på forløbet.

Du finder alt du skal vide om uddannelsen, ved at klikke her: Social Media Manager.

Hvem er målgruppen for uddannelsen?

På kurset Social Media Manager, kommer du i dybden med strategien på de sociale medier, hvorfor du altså får kompetencerne til at kommunikere lige præcis de budskaber ud, som du eller den virksomhed du er ansat i ønsker at fortælle.

Derfor er målgruppen for denne uddannelse både de marketing ansvarlige i større virksomheder, selvstændige med eget firma og personer som gerne vil forbedre deres CV inden de skal ud og søge et job i en af disse stillinger. Du har ved at læse denne side, forhåbentligt fået mod på, at undersøge dine muligheder for at blive Social Media Manager nærmere. Nu ved du i hvert fald at muligheden eksisterer. Husk at du kan læse meget mere om uddannelsen ved at klikke på linket ovenfor.

Paste your AdWords Remarketing code here