Er du den næste digitale iværksætter?

Er du træt af de faste arbejdstimer, hvor alt hvad du skal gøre på den ene eller anden måde er determineret? Er du træt af ikke selv at skulle bestemme?

Hvis det er tilfældet, kan det være en idé at starte dit eget. Det kan for eksempel være gennem digitalt iværksætteri, hvor du virkelig har mulighed for at benytte dig af digitaliseringens tendenser og gøre dem til dine egne. Læs videre her, hvis det lyder interessant.

Hvad skal jeg arbejde med?

Selvom det selvfølgelig indskrænker det lidt, at det skal være digitalt, er det stadig et kæmpe område. Indenfor det digitale skal du selvfølgelig også finde din ekspertisefelt.

Hertil handler det om at finde den gyldne middelvej mellem det, du interesserer dig for, og det der rent rationelt giver mening for dig. Det nytter derfor ikke noget, at du for eksempel kun vælger med hjernen. Det kan godt være, at der er rigtig mange penge indenfor en given industri, men hvis det er ikke noget, du interesserer dig for, vil du hurtigt gå død i det, og du vil i hvert fald ikke blive mere glad for din tilværelse, hvilket jo i sidste ende er hele meningen med det.

Digital marketing

Hvis du ikke allerede har overvejet, vil det være en god ide at gøre det nu. Der er rigtig mange fordele indenfor digital marketing. Først og fremmest er det en industri i vækst, men det er også en industri, hvor du virkelig har mulighed for at være din egen lykkes smed.

Tendenserne indenfor digital marketing går nemlig så stærkt, at det nærmest ikke kan lade sig gøre at skrive en lærebog om det, inden teorien heri bliver forældet. Det betyder, at dem der ved en masse nu, ikke nødvendigvis gør det om nogle år. I modsætning til rigtig mange andre brancher, er derfor rigtige gode muligheder for at blive autodidakt, hvis du bare lægger nok arbejde i det, og vil det nok.

Facebook-annoncering

Hvis du synes det lyder interessant med digital marketing, er Facebook annoncering et godt sted at starte. Årsagen til det er, at Facebook mere eller mindre kan bruges til alle virksomheder.

Det gælder uanset om du opererer B2C eller B2B, er en E-commerce virksomhed, der eksempelvis sælger glidecreme, eller er en servicevirksomhed, der beskæftiger sig med noget mere komplekst som boligkøbsaftaler. Klik her hvis du vil have informationer til din annoncering om glidecreme.

Inden du starter med selve annonceringen, er det vigtigt, at du kender de forskellige muligheder. Det betyder blandt andet, at du skal kende til de forskellige segmenteringsmuligheder, retargeting, dynamisk retargeting og konverteringssporing.

Disse eksempler er noget, der vil effektivisere og øge din annoncering til nye højder.

Paste your AdWords Remarketing code here