Sandheden bag salg

Mange har idéen om, at et salg online forgår af en bestemt sti. Trin 1 er, at en interesseret kunde kommer ind på siden. Trin 2 er, at de ser et produkt, som de synes om. Trin 3 er, at de køber produktet, og webshopejeren modtager pengene.
Ganske vidst er der salg online, som forgår på denne måde, men det er langt de færreste. Faktisk er der oftest tale om en lang og kringlet vej, før der endelig sker en salg.

Derfor skal du forstå et salg

At forstå hvordan et salg foregår er en ufattelig vigtig forståelse, hvis du vil øge omsætningen på din side. Hver eneste dag bliver der smidt rigtig mange penge efter markedsføring, som ikke leder nogen steder hen. De fleste af disse penge ryger ud, fordi der er en fundamental misforståelse af, hvordan man øger antallet af salg.
Hvis du lærer at forstå, hvordan et salg forgår, så vil du også blive bedre til at tilrettelægge din markedsføring sådan, at du får mest ud af dine penge.

Påvirkning efter påvirkning

Som tidligere nævnt er et salg ikke en lineær proces. Faktisk viser undersøgelser, at en kunde i gennemsnit skal have 7 påvirkninger før der sker et salg. Dette varrierer naturligvis fra branche til branche, så det kan både være lidt mere eller mindre.
En påvirkning kan være mange ting. Faktisk kan det være alt fra et nyhedsbrev, et besøg på siden eller en Facebook annonce. Af samme grund er remarketing på Facebook så vigtigt, da det mange gange giver de nødvendige påvirkninger.
Med andre ord så nytter det ikke noget at smide penge ud kun på at give de første påvirkninger. Du skal sørge for at købet bliver gennemført, og det gør det kun, hvis du fortsætter med at påvirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Paste your AdWords Remarketing code here